zondag 3 juni 2012

Update

Zo, ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten en best nog wat kaarten kunnen maken.
Met Wammes gaat het erg goed, hij kan iets beter alleen beneden zijn mits er geen papier ligt want dan veranderd hij in een papierversnipperaar.
Wammes zit tegenwoordig ook in de keuken als wij weg zijn vanwege het "sloop"probleem, gelukkig is het gebleven bij papier en nog niks anders kapot gemaakt maar wat niet is kan nog komen.


Ik heb me onlangs aangemeld voor www.postvoorkanjers.nl een leuke organisatie waar je een kaartje stuurt naar een ziek kind. voor mij een leuke combinatie van een goed doel en mijn hobby.
Het gaat altijd om kinderen dus ik moet een vorraad kinderkaarten gaan maken.

De onderste kaart vind ik zelf erg leuk geworden, ik heb een knipvel gebruikt van Yvonne design en papier van wild rose studio ( een oudere serie)

Groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

Creation by Heart zei

Hoi Jolanda,
Ook al is voor jou Lemmer te ver weg, op internet zijn er geen afstanden gelukkig. Ik heb even bij je gekeken en je maakt leuke dingen. Het idee van kaarten maken voor kinderen vind ik echt mooi.
Je hebt zo in elk geval een afzetgebied voor al die creaties. Wel jammer dat je zo weinig reacties krijgt op je blog.
Lieve groeten uit Lemmer,
HennyB:)

Made by Jolanda zei

Hallo Jolanda,

Lieve kinderkaartjes heb je gemaakt zeg, leuk leuk!

Leuk dat je meedoet aan onze Candy op het Noor! Blog voor het winnen van ons handige tekenhulpje. Ik zal vanavond om 21.00 uur drie winnaars kiezen met random. Ik hoop je snel nog eens terug te zien op mijn blog om te kijken of je gewonnen hebt!

Liefs,
Jolanda

www.noortje-design.blogspot.com