zaterdag 24 januari 2015

Crazy Crafters bloghop


               Welkom bij de bloghop van de crazy crafters!!
Deze bloghop staat in het teken van de nieuwe voorjaarscatalogus en de SAB artikelen.

Als het goed is ben je net bij mij collega Deborah op haar blog geweest om daar kennis te maken met leuke nieuwe artikelen uit de nieuwe catalogus.

Ik ben aan de slag gegaan met de stempelset `Balloon Bash`een lekker vrolijke set om leuke verjaardagskaarten mee te maken, het is een set met 8 photopolymer stempels . De stempels zijn redelijk groot dus ideaal voor mooie verjaardagskaarten.
Als achtergrond heb ik het DSP "Flashback" gebruikten deze komt uit de jaarcatalogus  en ik vind hem erg goed bij deze stempels passen.
 Zoals je ziet zijn deze stempels erg veelzijdig, ik heb er in ieder geval een aantal verjaardagskaarten mee gemaakt. Altijd fijn om die wat op voorraad te hebben.Het volgende projectje wat ik heb gemaakt is een kadozakje met het DSP  "Sweet dreams"
Toen ik de catalogus voor de eerste keer zag wist ik dat ik deze set "Mini treat bag thinlits" moest hebben. je kunt en dus leuke kadozakjes mee maken maar er zitten nog veel andere thinlits bij die je ook heel goed voor je kaarten of doosjes kunt gebruiken.De ballonnen komen uit de stempelset  "Celebrate today"en deze set bevat wel 17 stempels om hele leuke vrolijke kaarten te maken. Bij deze set hoort natuurlijk ook een setje thinlits zodat je de ballonnen heel mooi uit kunt stansen, er zit zelfs een heel schattig strikje bij.

lijkt het jou leuk om zelf eens aan de slag te gaan met Stampin' Up! producten neem dan snel contact met mij op dan plannen we een leuke workshop, hou ook mijn Facebook pagina in de gaten!

Dan nu verder naar Miriam haar blog voor nog meer SU! inspiratie.http://miriam-cardsandscrapping.blogspot.nl/

http://happy-card.blogspot.nl/

5 opmerkingen:

Agreable.stampin.fun zei

Lekker vrolijk allemaal weer Jolanda..
De mini treat bag en die stempel gaan nu echt op mijn lijstje...

Nathalia zei

Leuke kaarten Jolanda en dat zakje is ook erg leuk!

Miriam zei

Wat een leuke vrolijke kaartjes! En het zakje is helemaal geweldig... Ik ga mijn ballonnenset ook maar eens snel gebruiken!

SoStampFul zei

Heel vrolijk, weer een compleet verjaardagsfeestje met kaarten zoals deze.

Lammies cards zei

Heel mooi Jolanda. Vrolijke kaarten