zondag 15 december 2019

Sketchy Duo #2

Hoi,
Jaaaaaaa, daar is dan de 2e sketch van Sketchy Duo, waar Nicole en ik beide een sketch uitwerken en daarmee elkaar uitdagen.
Deze keer was Nicole aan de beurt om een sketch uit te zoeken en ik moet zeggen dat ik hem heel erg leuk vond om mee aan de slag te gaan. Ik hou van een leuke sketch, soms kan ik het gewoon even niet zelf verzinnen.

Ik wilde graag mijn nieuwe Hello Bluebird stempels gebruiken, absoluut geen winter thema maar lekker voorjaar. Met al die regenachtige dagen komt dat wel mooi uit , vrolijke kaartjes!

Komt ook mooi uit dat ik lekker vakantie heb en mezelf heb voorgenomen vooral heel veel knutseltijd te nemen.

Ik maakte 2 verschillende kaarten, omdat ik kaarten nodig had maar ook omdat dit met het papier beter uit kwam.


Ik ga snel bij Nicole kijken wat zij met deze sketch heeft gemaakt en alvast een nieuwe sketch uitzoeken voor volgende maand.

Bedankt voor je blogbezoekje!
Groetjes Jolanda

6 opmerkingen:

Danielle zei

Wat leuk om te zien hoe verschillend kaarten kunnen zijn die met dezelfde sketch zijn gemaakt! Twee inderdaad vrolijke en leuke kaartjes, mooi gedaan Jolanda!

Annemarie en Merit zei

Hier ook al van die vrolijke kaartjes, leuk papier en schatjes van vogeltjes.
liefs Annemarie en Merit

Nicole Parmentier zei

Ja, ik had ze vanochtend natuurlijk al gezien maar ik kom toch ook even hier een reactie plaatsen. Je kaartjes zijn allebei superleuk. Vrolijke kleurtjes en gaaf hoe je het vogeltje op de paddestoel gezet hebt, zo past hij perfect bij de schets. Echt gaaf gedaan weer.

Linda Visser - van der Velden zei

Heel erg leuk, jouw vrolijke kaartjes! En ik ben zelf ook gek op sketches, altijd fijn om op weg te worden geholpen. Groetjes, Linda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Schattige kaarten en leukmdie vrolijke kleurtjes.
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Schattige kaarten en leuk die vrolijke kleurtjes Jolanda.
Lieve groetjes Miranda