zondag 19 april 2015

Belangrijk nieuws!

Volgende week is het dan zo ver, we nemen afscheid van de In -Colors 2013-2015, helaas is het dan op =op en komen deze kleuren ook niet meer terug.


 Op 21 April komt ook de retired lijst uit, op deze lijst staan alle producten die in de volgende catalogus niet meer terug komen en dus ook niet meer te bestellen zijn.

Welke producten dat zijn is ook voor mij een verrassing. Ik zal de lijst op mijn Facebook pagina delen en hier op dit blog, Er gaat dan vervolgens een bestelling uit op 22 April, geef je bestelling door voor 12.00u  dan kan ik de bestelling om 19.00u de deur uit doen.

Afgelopen Vrijdag had ik gezellig samen met wat SU! collega's afgesproken om te gaan knutselen en bij dit soort gelegenheden swap je met elkaar een kleinigheidje, leuk om iets te geven maar ook leuk om inspiratie op te doen.

Ik ben aan de slag gegaan met de In-Colors die er helaas uit gaan.
In het doosje zat een klein flesje eau de toilette van de Hema, echt een leuk kleinigheidje om te geven.
Het patroontje van het doosje vond ik op pinterest.Stampin' Up! wil dit jaar de nieuwe catalogus graag eerder delen met hun Demo's en klanten en brent de nieuwe catalogus eerder uit, dit houd in dat de huidige catalogus geldig is tot 2 juni.
Bedenk dus even goed wat je graag nog zou willen hebben uit de lopende catalogus want het zou zomaar kunnen zijn dat het product niet meer terug komt in de nieuwe catalogus.

Groetjes Jolanda


Geen opmerkingen: