donderdag 11 juni 2015

Daag je collega uit!

Hallo!

Het leek ons wel leuk om met een aantal dames van team Crazy Crafters elkaar eens uit te dagen.
Altijd leuk om te zien wat je collega maakt met de spulletjes die jij hebt uitgezocht.

Ik stuurde Nathalia van Femininstyle een pakketje en van haar ontving ik ook een pakketje met leuke spulletjes.


Een vel cardstock watermelon Wonder, 2 velletjes uit het DSP paperstack "Cherry on Top" een stukje Dotted lace en wat andere goodies.

Ik ben begonnen met Cirkel flip kaart, die heb ik uitgesneden met mijn bigshot en de Circle card thinlits, je hebt met deze mal binnen een handomdraai een leuke basiskaart .
De boom komt uit de stempelset "Sprinkles of life ", echt een super veelzijdige stempelset.
De blaadjes en de kleine bloemetjes zijn uitgeponst met de nieuwe Tree builder pons. De tekst komt uit de Mini treatbag thinlits set, zo zie je maar dat verschillende sets goed met elkaar te combineren zijn.

Het volgende kaartje is een 10x10 kaartje en weer heb ik de "sprinkles of life" set gebruikt maar dit keer heb ik er een cupcake van gemaakt.Ik ben erg benieuwd wat Nathalia van Femininstyle heeft gemaakt met de spulletjes die ik haar stuurde.

Mijn andere 2 collega's Bianca van BiBi craftwork en Miriam van Cards and Scrapping  dagen elkaar ook uit, leuk om bij hun ook even te kijken wat ze hebben gemaakt met de spullen die ze elkaar hebben gestuurd.


 De komende dagen hoop ik lekker aan de slag te kunnen gaan met mijn nieuwe stempelsets en andere leuke nieuwe knutselspullen . 

Tot Ziens!2 opmerkingen:

Sarah zei

Die met dat boompje vind ik kei leuk !!!
Liefs ☆ Sarah ☆

Unknown zei

Wat heb je er mooie kaarten meegemaakt!
Groetjes Nathalia