zondag 12 juni 2016

Desert Bouquet MFT

Afgelopen week weer een leuke bestelling gedaan bij MFT in de USA samen met knutselvriendin Nicole, maar wij hebben alletwee ook best veel setjes liggen die nog nooit zijn gebruikt maar die we wel moesten hebben, want tja, ze zijn zo moooooiiii.

Ik daagde Nicole uit om een stempelset te gebruiken die ze heel graag wilde hebben maar nog niet had gebruikt.
Ik zou er dan ook 1 uit mijn collectie gaan gebruiken.
Een tijd geleden kocht ik bij My Favorite Things de stempelset Desert Bouquet incl dies maar had deze nog nooit gebruikt, dus ging ik vandaag met deze stempelset aan de slag.Eerder vandaag kreeg Harm het bericht dat zijn collega de strijd tegen kanker op heeft moeten geven, zij laat een man en jonge kinderen achter, normaal maak ik geen condoleance kaarten maar wilde dat deze keer toch doen.

Ik gebruikte whisper white extra dik cardstock  van SU! voor de basis van de kaart en voor het frame, de bloemen stempelde ik op gewoon whisper white , ook gebruikte ik inkt van SU! De rest is van MFT.


 Ik denk dat hij wel goed gelukt is, omdat ik wat extra bloemetjes heb gestempeld en gestanst kan ik nog een kaartje maken maar daar begin ik nu maar niet meer aan want er moet ook nog eten gekookt worden.

Fijne week voor iedereen!

Groetjes Jolanda

Geen opmerkingen: