zondag 10 juli 2016

Foxy pop up slidercard

Afgelopen maandag ging ik gezellig knutselen met Nicole, zij was zo slim om te gaan kleuren want kletsen en knutselen gaan niet zo goed samen. Bij haar niet maar bij mij ook niet helaas, mijn slidercard toen hij bijna klaar was helemaal verprutst .
Maar het was heel erg gezellig en dat is het voornaamste, ik leer ook elke keer weer bij, Nicole kan heel mooi kleuren, kijk maar eens op haar blog chez parmentier.

Ik ben dinsdagavond maar aan een nieuwe pop up slidercard aan de gang gegaan, ik heb daar de Blueprints nr 28 voor gebruikt van My favorite things.
De Foxy friends van SU! had ik ook nog niet eerder gebruikt en daar wilde ik graag mee aan de slag gaan. Gelukkig staan op pinterest veel voorbeelden want ik vond het best nog een gepuzzel.

 Best nog lastig om zo'n kaart een beetje leuk op de foto te krijgen. ik vind ze zo leuk om te maken, net even iets anders.


Gelukkig ging deze kaart wel in 1x goed en belandde deze niet in de prullenbak.
De foxy friends stempelset en pons zijn natuurlijk bij mij te bestellen.
De volgende bestelronde doe ik weer in Augustus, dit ivm vakantie en na de vakantie krijgen wij een nieuwe keuken dus daar ben ik dan erg druk mee.
Er komt dan ook een nieuwe workshop agenda online en tegen die tijd komt de nieuwe najaarscatalogus al uit. 
Die zal vast vol staan met leuke kerststempels enz.

Fijne Zondag!

Groetjes Jolanda2 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Hij is gaaf geworden Jolanda!! En deze keer het gaatje wel in het midden hi hi

Sarah zei

Leuk! Tof model van kaartje.
Wil ik ook eens maken!
Xx