donderdag 1 september 2016

Craftaholics challenge #1

Het leek Nicole, mijn knutselvriendin een leuk idee om in ons mini SU! team een challenge te houden, gewoon voor de lol, om elkaar uit te dagen.
Geen verplichting mbt materialen en de sketch is ook niet van SU! maar een oudere sketch van My favorite things ( 1 van mijn favoriete merken) .

Wij hebben het de afgelopen weken erg druk gehad met onze nieuwe keuken, helaas is alles nog niet zoals het zou moeten maar ik hoor vaak dat het toch wel heel erg moeilijk is om alles gewoon in 1x goed te doen. Dit alles maakte mij toch best wel gestrest en ik kon dus wel even een knutsel uurtje gebruiken.

Ik ben dus met de sketch aan de gang gegaan, ik heb 1 van mijn favoriete stempelsets er bij gepakt, de Watercolor Wings.
 Hier is mijn uitwerking. Het roze heb ik met een embossingmal door de bigshot gehaald maar die mooie grote stippen zijn niet zo goed te zien op de foto.


Op naar de volgende challenge, ik ben benieuwd!
Ga ook maar eens bij Nicole kijken want zij heeft weer een super mooie kaart gemaakt. 
Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen via SU! Leuk om een gezamenlijke hobby te hebben.

Heel veel groetjes,
Jolanda

2 opmerkingen:

Judith zei

Erg leuk, je kaart! De kleuren heb je mooi bij elkaar gezocht!

Sarah zei

Mooi is je kaart. Tof om met Nicole dat te doen. Zij maakt altijd zulke mooie dingen. Ik ga zo kijken. Bedankt voor je reactie. Nu de school weer gestart is zal ik niet elke dag iets plaatsen, maar wel zo veel ik kan, want bloggen is leuk!! Groetjes