vrijdag 23 juni 2017

# Use your stuff en haken

Hallo!!

Vandaag eindelijk weer wat normale temperaturen en op de zolder is het nu ook beter om te knutselen. Ondanks de airco was het niet goed toeven op mijn hobbykamer.

Toch heb ik niet stil gezeten en ben ik aan de slag gegaan met spullen die ik al een hele tijd geleden gekocht heb en waar ik niks mee heb gedaan. Ik heb heel veel dessinpapiertjes en ik heb een blokje gepakt en ben er mee aan de slag gegaan. Het idee vond ik een keer op pinterest en i ideaal om je papier te gebruiken.

De vlinders zijn van Clearly besotted en de tekststempels van SU!
Inmiddels ook wat meer geprobeerd met haken, mijn eerste vogeltje is naar mijn moeder verhuisd en het nijlpaardje hou ik zelf, beide patroontjes komen van Troetels enzoMijn volgende projectje wordt een earlybirdje, ik mag nog een week genieten van vakantie en dan ga ik aan de slag op mijn nieuwe werk, spannend!!


Groetjes Jolanda

3 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaarten, Jolanda. En ook je haaksels zijn erg geslaagd. Leuk!

Nicole Parmentier zei

Wat slim om je papier op deze manier te gebruiken. Ik houd wel van dit soort kaarjes. Het is dan ook heel mooi papier wat je gebruikt hebt. En dan je haaksels... echt super!!! zou willen dat ik dit zou kunnen maar ben echt niet handig met textiel. Geniet nog even van je vakantie. Het wordt komende week niet meer zo warm dus prima om op je zoldertje te zitten ;-)

Sarah zei

Jouw kaartjes zijn mooi en het haken gaat je goed af!