woensdag 4 oktober 2017

Nieuwe baan!

Hallo!

Maandag vertelde ik al even dat ik soms geen inspiratie heb om te knutselen, dan is het te druk met andere dingen om mij heen. Ik hoop dat er nu weer wat rust komt want ik heb (weer) een andere baan.
Soms maak je de verkeerde keuze of kom je er achter dat het beter is om iets anders te gaan doen, maar wat??

Het heeft even kopzorgen gekost maar ik heb een leuke baan gevonden , weer terug de zorg in als begeleider bij een woonvorm voor mensen met een beperking.Een nieuwe uitdaging waar ik mijn hart kan volgen, en ik hoop nog heel lang met heel veel plezier kan werken.

Genoeg over werk, nu door naar een vrolijke kaart die ik afgelopen weekeind eindelijk afmaakte want hij lag al een paar dagen op mijn bureau.
Het achtergrondje in de cirkel maakte ik met distress inkt, ik ben daar echt niet goed in. Moet nog veel oefenen en ik heb nog niet zo heel veel kleurtjes.Best redelijk gelukt al zeg ik het zelf.                  

                        Leuk dat je weer op bezoek bent geweest op mijn blog!
                                   Groetjes!
                                  
                                                  Jolanda

5 opmerkingen:

Je@net zei

Super schattig kaartje, Jolanda. Achtergrondje is echt goed gelukt, joh.
En succes in je nieuwe baan!

Sarah zei

Je kaart is prachtig. Lekker vrolijk.
Veel succes met je nieuwe baan.

Danielle zei

Heerlijk, zo'n vrolijk kaartje. Je distress achtergrondje ziet er prima uit. Succes met je nieuwe baan!

Marlieke zei

Goed dat je toch verder bent gaan zoeken. Proficiat met je nieuwe baan. Veel succes maar vooral plezier! Heerlijke vrolijke kaart heb je gemaakt leuk :-)

Nicole Parmentier zei

Het doet toch echt wel wat zo een distress achtergrondje op je kaart. Ik vind hem echt goed gelukt. Tijd voor meer kleurtjes distress inkt ha ha. En ja, je hebt gelijk, het leven is te kort om je tijd te verspillen aan een baan die niet bij je past. Hoop dat je nieuwe werkplek ook energie geeft in plaats van alleen maar vraagt... we moeten snel maar weer afspreken om bij te kletsen... (en te distressen!)