woensdag 7 februari 2018

Workshop bij Doe@ding

Hoi,

Afgelopen zaterdag was het zo ver, ik ging samen met Nicole weer een leuke MFT a la Angela en Inge workshop volgen bij Doe@ding.
Ook erg gezellig om weer kennis te maken met Mariken , Ellen en Larissa.
Ik kom graag op hun blogs en het was leuk om elkaar in levende lijve te ontmoeten!

We werden weer gezellig ontvangen met koffie, thee en lekkere cake.
Nicole en ik startte met de workshop van Angela en we maakten 2 kaarten.
Het is heerlijk om gewoon de kaart na te maken en niet alle papiertjes bij elkaar te hoeven zoeken.
Ik heb er wel een beetje mijn eigen draai aan gegeven.De afdrukjes kleurde ik thuis heerlijk op mijn gemak met een muziekje aan.
Deze MFT stempelset heb ik nog niet dus ik vond het erg leuk om deze afdrukjes te gebruiken.Na de eerste ronde volgde er weer een heerlijke lunch, verschillende boterhammen die lekker belegd waren.

Tussendoor nog even geshopt natuurlijk, er waren wat MFT sets afgeprijsd en die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Na de lunch dus aan de slag met de workshop van Inge, dat zag er iets moeilijker uit maar alles is toch goed in elkaar gezet.Dit is echt een super leuk model kaart met dit envelopje er in als je geld wil geven voor bijv. een verjaardag.

Als laatste maakte we een slider doosje met een rittersport reep er in. Best even lastig maar het is goed gelukt.
Als je aan het lintje trekt komen beide flappen naar buiten.Komend weekeind viert mijn moeder haar verjaardag, zij krijgt dit leuke doosje. Ik weet zeker dat ze dit erg leuk vind.

Helaas heb ik een koutje meegepikt ergens en heb ik veel last van mijn keel, ik hoop dat het snel over is en dat de lente zich snel laat zien, ik heb het wel gehad met de winter!

                                       Groetjes Jolanda


6 opmerkingen:

Je@net zei

Gezellig zo´n dagje samen workshoppen. En wat een leuke projecten heb je gemaakt, Jolanda!

Mariken zei

Wat was het weer gezellig hè?! En wat hebben we veel moois gemaakt! Jouw creaties zijn tof geworden, zeker weten dat je moeder blij zal zijn met het doosje, dat is een topper! Leuk dat Nicole en jij er ook waren, mensen kennen is altijd tof! En...niet ziek worden hoor!!

Margot zei

Ziet er heel gaaf uit!

Ellen zei

Het was een superleuke knutseldag en we hebben echt gave dingen gemaakt! Gezellig ook om jou tegen te komen. Ik heb zo’n vermoeden dat we elkaar nog wel eens gaan ontmoeten bij Doe@ding ;-)

Nicole Parmentier zei

Ja wat was het een heerlijk dagje hè! Leuk om ook jou uitwerkingen te zien. Je moeder vind het vast geweldig om dit doosje van je te krijgen. Hier loopt iedereen ook met keelpijn, misschien toch teveel op de tocht gestaan zaterdag.. (vooral Alex! ;-)

Janette van Otterlo zei

Superleuke uitwerkingen!!
Grtz Janette