dinsdag 3 april 2018

Match the sketch 222

Hallo!

Zaterdag samen met Harm wat plantjes voor in de tuin gehaald maar helaas regende het dus die staan er nog niet in. Ik krijg wel altijd zo'n voorjaars gevoel in het tuincentrum en vanmorgen toen ik Wammes uitliet voelde het ook als lente aan buiten. We gaan de goede kant op!
Tussen alle paasbezoekjes door toch nog even aan de knutsel gegaan, en aan de slag gegaan met de sketch van Match the Sketch

Ik had nog een gekleurd giraffje op mijn bureau liggen en ook het papier wat ik gebruikte voor de on the edge kaart dus dat heb ik er ook maar weer bij gepakt.
Deze kaart kwam er uit gerold.


Ik maakte meteen een kaartje voor de lopende challenge van Hobbywinkel De Egel en daar moest er iets met vleugels op de kaart komen.
Ik gebruikte de zelfde sketch en stempelde een vlinder met mijn Beautiful butterflies van MFT.Het DSP wat ik gebruikte is van SU! en heet tutti frutti.
Dit is echt een lente kaartje geworden.

Groetjes Jolanda

5 opmerkingen:

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Jolanda!

Fanny zei

Eine tolle Karte ist dein Werk geworden, vielen Dank für deine Kreativität, deine Teilnahme bei Match-the-Sketch und viel Glück für die Challenge und die Monatsverlosung! LG FANNY

Nicole Parmentier zei

Ik vind de combi van het girafje en deze papiertjes echt een toppertje en ook je vlinderkaart is prachtig. Grappig hoe je met een zelfde schets toch zo een ander effect kunt krijgen. Ben je bij de nieuwe Coppelmans geweest? Was nogal druk hoorde ik. Ben ook erg toe aan lente, hopelijk is het nu dan eindelijk zover!

GerJanne zei

Wat een gave kaartjes allebei! Ik wil je natuurlijk vooral bedanken voor het delen van je tweede kaart. Dank je wel voor je deelname bij ons van de Egel.

Hobbywinkel De Egel zei


Heel gaaf dat je meedoet met onze '#54e' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}