zondag 12 juli 2020

Te laat

Hoi,

Het gebeurd mij regelmatig dat ik een kaart maak voor een challenge en dan te laat ben met plaatsen, deze keer was de challenge zelfs al voorbij toen ik de kaart maakte. Ik heb helemaal niet gekeken naar de sluitingsdatum en ben dus 2 dagen te laat.

Ach, een extra verjaardagskaartje komt altijd wel van pas.
In mijn vorige post schreef ik dat ik een corona test moest laten doen, het duurt 24/48  uur voordat je de uitslag krijgt. Ondanks dat ik mij niet heel druk maakte heeft het mij wel bezig gehouden. Er poppen allerlei doemscenario´s op in je hoofd want wat als.....
Ik droomde ook nog dat ze de test kwijt waren en dat hij dus over moest, weer 48 uur wachten.......
Gelukkig werd ik vanmorgen gebeld met het verlossende antwoord, geen Corona, gelukkig maar !
Ik hoop dat een 2e golf ons bespaard blijft.

Ik had de afgelopen dagen dus wat extra tijd om te haken en maakte een luiaard die ik hier ook nog even wil laten zien.
Het patroon komt uit het boek "lappenpoppen haken 3" en is echt super leuk om te maken.

 

Bedankt voor je blogbezoekje en tot ziens!

Groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Herkenbaar! Ik ben ook altijd te laat met challenges. Als ze maar één week duren begin ik er vaak niet eens aan, dat haal ik toch nooit. Ik ga voor de maand-challenges. Maar desalniettemin heb je wel een heel leuk kaartje gemaakt en dat is ook wat waard toch?! Je luiaard is ook fantastisch!! Fijn dat je geen corona hebt, lijkt me inderdaad best spannend zo een test!

Ellen zei

Misschien te laat voor de challenge, maar wel hartstikke leuk. Er komt vanzelf een jarige die je met deze kaart blij kunt maken. Gelukkig zeg, geen corona. Ik kan me voorstellen dat je in je piepzak zat.