zaterdag 8 augustus 2020

Boerderijbeesten

 Hoi,

 

De afgelopen week zat het er weer op voor mij en moest ik weer aan het werk. Best een beetje spannend want ik werk daar nog niet zo heel lang en ik ben op vakantie gegaan toen ik er net een maand werkte, gelukkig pikte ik alles redelijk snel weer op. Ik vind het wel vermoeiend al die nieuwe indrukken en regeltjes en heb dus bijna niks geknutseld.

Voor mijn vakantie maakte ik een lieve slimline kaart met de  zodiac sheep van mama Elephant , voor de kaart gebruikte ik de slimline mallen van Mama Elephant, Echt een leuk formaat kaart. Het nadeel is dat ik niet zo goed ben met tafereeltjes en niet zo van heel veel drukte hou op een kaart.

 

Ik vind hem toch leuk gelukt.


Onze vakantie hebben we in de Belgische Ardennen doorgebracht, heerlijk relaxed op een mooie groene camping. Af en toe wel een twijfel moment gehad mbt Covid maar als ik dan naar de beelden in Nederland keek zaten wij daar lekker rustig. Ik heb heerlijk 3 boeken kunnen lezen en had mijn haakspullen meegenomen en om in de boerderij sfeer te blijven heb ik een knuffelvarkentje gehaakt.


Het is nu veels te warm om op zolder te knutselen, misschien morgen met de airco aan

 (als die niet weer lekt).

Haken kan ik gelukkig altijd .

Stay Cool!!


Groetjes Jolanda

1 opmerking:

Marjolein zei

Hij is hartstikke leuk zo! Groetjes Marjolein