zaterdag 19 september 2015

Crazy crafters Bloghop


Hallo!

Welkom bij de bloghop van de Crazy Crafters! Deze bloghop staat in het teken van de nieuwe Seasonal catalogus  
 De catalogus staat in het teken van de herfst en natuurlijk de Kerst, verder vind je in deze catalogus leuke Halloween stempels en bijpassende producten.

Als het goed is ben je net bij Nicole op bezoek geweest en heb je daar kunnen genieten van haar mooie projecten uit de nieuwe catalogus.

Toen ik de catalogus in handen kreeg sprong deze set er meteen uit voor mij, ik ben geen Kerst knutselaar en maak dus ook niet veel kerstkaarten maar deze set vind ik zo vrolijk dat ik deze wel moest hebben.

Ik heb 2 kerstkaarten gemaakt maar de pinguin is ook heel leuk te gebruiken voor verjaardagskaarten, een leuk feesthoedje en ballon geven meteen weer een heel andere sfeer.
Maar ik ben toch maar met de kerst aan de slag gegaan.Het bolletjespapier op de achtergrond is een vel DSP uit de serie "Merry moments designer series paper", de strook op de kaart komt uit de zelfde set en dit DSP komt uit de jaarcatalogus.
De voetjes van de pinguin heb ik ingekleurd met de Tanglo twist Stampin' write marker en het lijfje heb ik wat contrast gegeven met en grijze copic marker.Onderstaande kaart heb ik gemaakt met de  "Circle card thinlits" en met deze set maak je echt in een handomdraai een leuke originele kaart, zelf nog even aankleden en klaar is je kaart.
Voor deze kaart heb ik de kleine sneeuwpop gebruikt. De stempelset bevat wel 22 photopolymeer stempels , allemaal kleine details om je pinguin of sneeuwpoppen aan te kleden.Met de sneeuwvlokjes uit de set heb ik de kaart bestempeld om een achtergrond te maken.
Om al die leuke stempelafdrukjes mooi uit te kunnen snijden verkoopt SU! een bijpassende framelits set de " Snow friends framelits dies"

Ik hoop dat deze vrolijke set bij jullie net zo in de smaak valt als bij mij!

De volgende verzamelbestelling gaat op Donderdag 1 oktober de deur uit en ook hier geld weer, als je boven de 30,- besteld maak je kans op een leuk SU! pakketje.
Silvy mocht het setje van vorige keer ontvangen!

Ik zou het erg leuk vinden om gezellige berichtjes te ontvangen als jullie mijn bericht hebben gelezen, volgen via Facebook kan ook, de link staat in de rechter zijbalk.

Nu verder naar het blog van mijn lieve SU! collega Tryntsje

http://www.chezparmentier.blogspot.nl/
http://sostampful.blogspot.nl/
 Veel Plezier!!
Groetjes Jolanda
2 opmerkingen:

Miriam zei

Ohhh.... Wat is die set toch leuk he? Tof ook om te zien dat je zulke verschillende kaartjes ermee kunt maken!

Caro's Kaartjes zei

Oooh hoe meer ik die sneeuwpoppen zie.....ik heb ze tot nu toe kunnen weerstaan, maar weet niet hoe lang dat nog lukt.
Heel erg leuke kaartjes heb je gemaakt!