zondag 4 december 2016

Polar Bears en cookies

Hoi!

De afgelopen 2 weken echt nog wel wat aan kaarten gemaakt ( niet heel veel maar toch wel een paar) maar toen ik een blogbericht wilde schrijven bleek er een probleem met mijn cookie instelling te zijn, zomaar opeens. dat verbaasd mij dan dat dit probleem zich ineens voordoet op mijn laptop zonder dat ik daar iets voor heb hoeven doen. Om dit weg te krijgen heeft iets meer tijd gekost.
Gelukkig is Harm er gister mee aan de slag gegaan en heeft het opgelost dus nu kan ik weer wat kaarten laten zien.

Ik had weer wat leuke spullen bij MFT besteld dus daar ben ik mee aan de slag gegaan.Geen SU! deze keer maar andere merken zijn ook heel erg leuk .
Voor deze kaarten heb ik de MFT snow drifts mal gebruikt en 3 velletjes dessinpapier uit een blokje van de Action.

Alles drie keer uitgestanst en daarna de strookjes in een patroontje weer terug geplakt. Simpel maar erg leuk! ( al zeg ik het zelf) 


Voor vandaag ook knutseltijd voor mezelf ingepland, en er moet ook nog wat gewassen en gestreken worden maar we vieren ook een klein feestje want onze wammes wordt 5 vandaag. Hij krijgt vandaag lekker een stukje worst en een extra koekje.

Fijne dag vandaag!
Groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaarten, Jolanda. Mooie stempels en papiertjes heb je gebruikt!

Nicole Parmentier zei

Proficiat met Wammes!! Je kaart is superleuk met al die motiefjes, en ja, die beer hè, die is zooo gaaf! Wij hebben Sint gevierd zondag dus mijn knutselmiddag schoot er bij in helaas. Teveel spullen, te weinig tijd.. hi hi