dinsdag 21 maart 2017

Match the Sketch 168

Alweer zo´n leuke sketch bij Match the Sketch , omdat het bloggen er een beetje bij inschiet door mijn nieuwe werk en alle online scholingen die ik daar voor moet volgen besloot ik afgelopen weekeind weer een keer aan de gang te gaan met de sketch.Ik heb het SU! DSP `Carried away`gebruikt, ik vind de kleuren combinatie zo vrolijk, echt leuk papier om te gebruiken.
De bloem stempelde ik met de stempelset Garden in Bloom en knipt ik uit. De tekst is van MFT en heb ik eerst met versamark gestempeld en daarna met whisper white embossingpoeder en de heattool aangebracht op het cardstock.Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en het volgende kaartje met deze sketch ligt ook al klaar om afgemaakt te worden, misschien heb ik daar straks nog wel even tijd voor want ik heb vanavond avonddienst.

Groetjes Jolanda

4 opmerkingen:

Nadine zei

Cute card.
Thanks for joining us at Match the Sketch!

Fanny zei

Vielen lieben Dank für deine Teilnahme bei der Match-the-Sketch-Challenge. Eine tolle Umsetzung unseres Sketch! Die Farbkombi finde ich super schön.
Liebe Grüße, Fanny

Nicole Parmentier zei

Hier spuit elf ook nog even ha ha. Lekkere frisse lentekleurtjes, een perfecte schets om je dsp te gebruiken!

Mariken zei

Hey, hallo! Ik kom via het blog van Nicole bij jou. Tof blog heb je, dus ik ga je volgen, gezellig. Groetjes, en fijne avond, Mariken