woensdag 16 augustus 2017

Happy BirthdayHallo!

Leuk dat je weer even mee komt lezen op mijn blog!
Vandaag laat ik een verjaardagskaart zien die ik vorige week maakte, ik gebruikte een flipcard mal van sizzix, die stond al heeeeeel lang op mijn verlanglijstje en een tijdje geleden heb ik hem toch maar gekocht. Om dat er speciale mallen bij zitten om je kaart te "bekleden" wilde ik deze graag kopen, dat scheelt weer gedoe met zelf passen en meten.

Ik gebruikte de stempelset Happiest of days van SU! en de tekststempel komt uit de set Happy Birthday Gorgeous. Het DSP komt uit de set Whole lot of lovely.


De stempel heb ik ingekleurd met mijn copics.

Ik heb nog meer verjaardagskaarten nodig want de voorraad is aardig geslonken, ik maakte een aantal kaarten maar die liepen waterschade op door een lekkende airco hier op zolder, erg jammer !


Bedankt weer voor het lezen! Fijne dag!

Groetjes Jolandaps; ik vind het altijd leuk om reacties te lezen

3 opmerkingen:

Danielle zei

Een lekkende airco en dan ook nog precies op je kaarten.... dat is toch echt dubbel pech! Berg deze kaart maar goed lekvrij op, want het is een beauty. Wat een mooi resultaat geeft dat, als je niet zelf hoeft te meten en snijden.... let maar op, die mallen ga je vaak gebruiken! Leuk!

Nicole Parmentier zei

Oh wat erg! Water op je kaarten!!! Wat zal jij gebaald hebben. Reden om jezelf te troosten met wat nieuwe spulletjes ha ha. Deze flip-flap kaart is prachtig. Inderdaad ook heel handig zo een stans. Ik heb zoiets van MFT... nog nooit gebruikt... vergeet dit soort dingen gewoon te gebruiken. Maar nu ik dit zie ga ik ze toch maar weer eens uit het stof trekken!

Sarah zei

Mooi! Wat jammer waterschade. Dat is balen!