zondag 13 augustus 2017

Vlinders

Hallo!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje schreef.Ik ben begonnen aan een nieuwe baan en dat vraagt erg veel energie, ik werk ook tijdelijk meer uren dus dan blijft er minder knutseltijd over helaas. Nog 1 week en dan hoop ik weer terug in het ritme te komen en dus ook meer ME tijd te gaan krijgen.

We zijn ook nog lekker op vakantie geweest, 2 weken naar Frankrijk, helaas niet al te best weer maar we hebben genoten van de vakantie.
Ik nam mijn haakspullen mee zodat ik voor stichting Earlybirds kon haken, het is gelukt om wat setjes te haken. Heerlijk om lekker bezig te zijn en dat je dan ook weet dat het goed terecht gaat komen.
Afgelopen week haakte ik 2 vogeltjes  met de naam  "vlinders" , ook voor stichting Earlybirds, deze vogeltjes  worden geschonken  aan ouders waar het kindje van is overleden als herinnering aan hun eigen vlinderkindje.
Ik vond het erg speciaal om te haken, en dit setje zal niet de laatste zijn. Ik vind ze erg schattig.Dit was het voor vandaag, ik zet nog een paar berichten klaar zodat het hier wat levendiger blijft.

Groetjes en fijne dag!

Jolanda

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooi initiatief. Ze zijn ook super schattig. Erg leuk gemaakt, Jolanda!

Nicole Parmentier zei

Wat een mooi doel om voor te haken. Kan me voorstellen dat dat extra motiveert, lijkt me ook heerlijk ontspannend om te doen. (als je het kan dan hè..) Hoop dat de rust een beetje terugkomt voor je na deze zware weken. Ik kijk uit naar onze knutseldate!

Sarah zei

Wat zijn ze lief!