zaterdag 3 maart 2018

Make a wish

Hoi!

Afgelopen vrijdag een gezellig knutseldagje bij Nicole gehad, lekker bijgekletst en Nicole had ook weer voor een lekkere lunch gezorgd.

Ik ging aan de slag met de Birthday Chicks van MFT en maakte een leuke kaart ( foto volgt in volgende blogbericht) ik hield nog wat chikies over en gebruikte deze voor de kaart die ik maakte voor de challenge van Match the Sketch.


 Ik heb nog heel veel DSP van SU! en ik gebruikte het lekker vrolijke verjaardagspapier om deze kaart te maken.Weer een erg leuke sketch om mee aan de slag te gaan, lekker simpel met een leuk resultaat!


                                 Groetjes Jolanda

6 opmerkingen:

Ellen zei

Gezellig, zo’n knutseldate! En wat een leuk kaartje heb je met de overgebleven chickies gemaakt! Ze zijn zo grappig. Samen met het vrolijke designpapier levert het een feestelijk kaartje op. Leuk.

Nicole Parmentier zei

Ja was supergezellig vrijdag! Moeten we vaker doen!! Leuk ook om deze chickies nu op een kaart voorbij te zien komen ha ha want die was vrijdag nog niet af. Ben dan ook heel benieuwd naar je volgende post. De mijne moet eerst nog even bij de jarige arriveren, daarna kan hij ook op mijn blog ;-) Tot snel weer!!

Danielle zei

Leuk, een knutseldate! Je kuikenkaartje is zo lief.... ik heb de chickies ook maar nog niet gebruikt. Ik hoop morgen! Fijn weekend nog!

sabine mayer zei

Hallihallo,
vielen Dank für Deine Teilnahme bei „Match the Sketch“ und für Deinen tollen Beitrag dazu- Deine Karte ist sehr hübsch geworden.
Liebe Grüße aus Sabines-Kreativecke

Nadine zei

Oh, how cute! I love the party colors!
Thanks for playing with us at Match the Sketch!

Fanny zei

wunderschön geworden, danke für deine Teilnahme bei Match-the-Skech! LG FANNY