dinsdag 5 juni 2018

Ticket mal

Hoi!

Jullie hebben hem vast al vaker voorbij zien komen maar ik heb ook de ticket mal gekocht, ik vond hem zo leuk dat hij niet mocht ontbreken in mijn knutsel collectie ( zoals zo veel spullen).
Ik bestelde ook deze leuke zebra/ ezel mallen er bij maar de potjes met vrije tijd waren helaas uitverkocht bij Doe@ding.

Het kaartje ontstond in fases en gister heb ik de zebra in elkaar gezet en mijn kaartje verder afgemaakt. ik ben meer van de clean & simple kaarten dus de versiering vind ik wat lastig want ik vind het al snel te druk.Ik vind de mal erg leuk om te gebruiken en hij is helemaal niet zo duur. 

Vandaag zag ik op het Crazy for cas blog dat ik hun challenge heb gewonnen met mijn vogel cirkel kaart , echt heel erg leuk! Ik ben ook heel erg blij met alle leuke reacties die ik krijg op mijn blog. 

                              Groetjes Jolanda

4 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Inderdaad een leuke stans, die kaartvorm. Ik had hem nog niet gezien. Het is weer net even iets anders. En ja, een leuk beest, lief papiertje en een tekstje, meer heeft zo een kaart niet nodig. Ik houd er van!! Binnenkort gezellig samen knutselen... zin in!

Sarah zei

Heel mooi. De vorm is leuk, de kleur en de lieve zebra. Top!

Je@net zei

Ja...mooie stans en super leuke zebra. Erg mooie kaart, Jolanda!

Danielle zei

Ja die mal is leuk, ik heb 'm nog niet maar zie er zo'n leuke projecten mee voorbij komen.... Ben al mijn spullen aan het opruimen en wat ik allemaal tegen kom.... Toch maar een beetje selectief kopen in de toekomst (denk ik nu haha). Jij gaat deze vast vaak gebruiken, en dan is iets nieuws kopen helemaal niet erg!