maandag 15 april 2019

Verjaardagskaart

Hoi,
Vorige week was mijn lieve knutselvriendin Nicole jarig en ik maakte deze leuke kaart voor haar.
Her dessinpapier komt uit een blokje van Reverse confetti, zij hebben zo´n leuke vrolijke printjes, om blij van te worden.
Ik maakte een tri fold card en gebruikte MFT stempels. Erg leuk om in te kleuren en lekker vrolijk.

 
 Vorige week veel gewerkt en weinig tijd gehad om te knutselen. Dit weekeind op pad geweest voor een nieuw bankstel, we hebben iets moois uitgezocht! Nu nog maar een paar weken wachten. Misschien lukt het om vanmiddag nog wat te knutselen als ik de mount everest aan was heb getrotseerd.

Groetjes Jolanda

4 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaart, Jolanda!

Danielle zei

Een Mount Everest aan was, herkenbaar ;-) Hopelijk is het nu hooguit nog een Limburgs heuveltje.... Je kaartje voor Nicole is super vrolijk en leuk, die hangt vast te pronken aan haar lijntje! Leuk gedaan!

Nicole Parmentier zei

Hij staat hier op de kast hoor! Dit modelletje moet echt uitgestald worden, hij is prachtig!! Veel leuke reacties op gehad. Vooral de mannen moesten even uitpuzzelen hoe je dat nu zo in elkaar gezet had ha ha. Ben er heel blij mee, dankjewel!! En reuze benieuwd naar je nieuwe bankstel. Goede reden voor een knutseldate, kan ik meteen even komen kijken ;-)

Ellen zei

Je hebt echt een vrolijke, gezellige kaart voor Nicole gemaakt! Klopt wat je zegt, die papiertjes van Reverse Confetti zijn leuk (ik heb dit blokje ook, hihi).