vrijdag 9 augustus 2019

waterval kaart

Hoi!

In mijn vorige post schreef ik dat ik even geen zin had in een moeilijke kaart. Deze waterval kaart maakte ik voordat ik de simpele kaarten maakte. niet dat deze waterval kaart heel erg moeilijk is maar het is beter er niet aan te beginnen na je eerste werkdag bij een nieuwe baas.

Ik vind dit model helemaal geweldig, zo'n leuk effect!
Ik gebruikte de peek a boo pals van avery elle en een papierblokje van avery elle. De kaart maakte ik naar een tutorial van Dawn's stamping thoughts 
Eind deze maand komt lawn Fawn met een nieuwe release en dus met een mal voor een waterval kaart, die is ook wel heeeeeel erg leuk en makkelijk dus ik twijfel of ik die ga kopen.

Dit kaartje is op de post gegaan naar een dame die wel een opkikkertje kon gebruiken.

Groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Mooie, vrolijke kaart! Ik heb deze ook al eens gemaakt (in mijn 3D-kaarten tijdperk). Inderdaad een heel werkje, maar als je eenmaal de slag te pakken hebt gaat het wel.
Een beetje gemak op zijn tijd is ook wel lekker, met een stans je je op weg helpt met het model. Ik ben benieuwd of ik er meer ga zien. Deze is in ieder geval erg geslaagd als je het mij vraagt.

Groetjes,
Marjolein

Nicole Parmentier zei

Hij is wel heel erg leuk! Jij hebt zo een mal helemaal niet nodig, je puzzelt dat ding gewoon in elkaar. Ik krijg al hoofdpijn als ik er aan denk. Maar het resultaat is wel geweldig!!!