zaterdag 15 februari 2020

Sketchy Duo #4Hoi,

Daar zijn we weer met een sketchy duo berichtje want vandaag is het weer de 15e!
Nicole zocht deze keer de sketch uit en ik moet zeggen dat het een hele uitdaging was om dat middelste panel goed te krijgen.
Ik zat er helemaal klaar voor om wolkjes te gaan maken en toen kon ik nergens mijn plastic mal vinden, uiteindelijk maar zelf een mal gemaakt en na 3 pogingen was ik een beetje tevreden.
Morgen komt hij tevoorschijn, als ik hem even niet nodig heb.

Ik ging aan de slag met mijn maverick stempelset van hello bluebird, ik vind hem zooooo leuk en had hem in Amerika besteld en moest er heel lang op wachten, maar hij is de moeite waard!


Ik ben best blij met mijn kaart, het was eerlijk gezegd weer een last minute project maar soms werkt dat goed om mijzelf te dwingen iets te gaan knutselen en de tijd te gunnen om iets leuks te maken.Ik ben heel erg benieuwd wat Nicole er van heeft gemaakt.

Volgende maand weer een nieuwe Sketchy Duo!
Heel veel groetjes,
Jolanda

3 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Wat is hij leuk geworden, dat vliegtuigje is super leuk! Goed gelukt met de wolkjes zo, heb je je mal nog terug gevonden?

GerJanne zei

Hij is erg leuk Jolanda! En wat je schrijft is vaak zo. Je loopt je helemaal lam te zoeken en dan de volgende dag ligt hij ergens voor je neus... Nu bij Nicole kijken..

Ellen zei

Gaaf zoals je de schets hebt uitgewerkt! Echt een heel leuk kaartje.