woensdag 4 maart 2020

Stempel op reis

Hoi,

Het is weer tijd voor een nieuwe 'stempel op reis"


Deze keer werd de stempelset door Nicole rondgestuurd en hij is echt super leuk, een Lente stempelset van Reverse confetti.Ik maakte 2 kaarten, een draaikaart en een gewone kaart. Ik kleurde de stempeltjes met mijn alcoholmarkers en knipte deze uit.
Bij het volgende kaartje gebruikte ik een achtergrond mal met een leuk fris papiertje er onder en maakte een tafereeltje op de voorkant.Laat die lente maak komen! Ik ben er klaar voor. Ondanks dat we niet echt een strenge winter hebben gehad snak ik er naar om lekker buiten te kunnen zitten.

Gaan jullie ook nog even langs bij de andere dames om te kijken wat zij hebben gemaakt met deze leuke stempel op reis?

Inge 

Tot ziens bij de volgende stempel op reis!
Groetjes Jolanda

6 opmerkingen:

Mariken zei

Zó leuk, joiw schattige kaartjes met deze leuke beestjes! Fijne dag,💛🐸

Ellen zei

Bij jou ook al van die mooie kaarten met deze lieve stempelset! Zelfs een draaiversie, leuk! Fijne dag nog, geniet van het zonnetje dat schijnt!

Nicole Parmentier zei

Bij jou ook twee superleuke kaartjes Jolanda! Elke keer als ik het reveal wheel zie vind ik het zo leuk maar ik vergeet hem meestal te gebruiken. Ik heb jou eend een beetje nagemaakt, vond hem zo leuk ingekleurd ;-)

Sarah zei

Deze kaarten zijn vanaf ook zo mooi!
Laat de lente maar komen!
Heel tof ' stempel op reis '!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele leuke kaarten. zo'n draaikaart blijft ook gaaf vind ik. Ik krijg de lente-kriebels van al die vrolijke kaarten die met deze mooie set gemaakt zijn.
Lieve groetjes Miranda

Inge Groot zei

Enig, die draaikaart is supertof! Erg leuk weer Jolanda :D