dinsdag 29 december 2020

scrappy strip

 Hoi,

 

 

Ik hoop dat jullie kerstdagen net zo relaxed waren als die van mij, heerlijk, ik heb echt genoten van de rustige dagen en weinig verplichtingen. ik heb zelfs nog even kunnen knutselen.

 

Het lijkt er op dat mijn zin om kaarten te maken weer terug is. Echt fijn! Ik ben een beetje aan het proberen om simpele kaarten te maken met DSP want dat heb ik nog heeeeeel veel liggen en ik ga binnenkort weer instappen bij SU! Ik ga geen demo´s geven maar stap lekker in voor de korting.

Ik ben gek op mooie papiertjes en de vorige keer dat ik instapte kreeg ik een pakketje DSP extra en daar zaten wat papiertjes in waar ik op dat moment niet zo mee uit de weg kon. #loveitchopit

Via "liefdevolle post" ( een facebook groep waar oproepjes worden geplaatst om kaarten te sturen)

kwam er een oproep voor een jongen die graag glitterhakken draagt en daar mee gepest wordt. de papiertjes die ik voor deze kaart heb gebruikt passen hier perfect bij. Ik gebruikte hierbij de scrappy strip technique en maakte deze leuke kaartjes.Morgen mijn laatste werkdag bij de praktijk en in 2021 begint er weer een nieuw avontuur voor mij.


Bedankt voor je blogbezoekje,


Groetjes Jolanda

 

 


3 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat leuk dat je weer instapt bij SU...Deze kaartjes zien er alvast heel leuk uit.
Succes de laatste dag en dan een fris begin. Toi toi toi!

Ilse zei

Je kaartjes zijn prachtig, ik ben fan...
Fijne jaarwisseling,
Ilse

Ilse zei

Je kaartjes zijn prachtig, ik ben fan...
Fijne jaarwisseling,
Ilse