woensdag 28 mei 2014

Ook demonstratrice worden?

 Wie o wie komt ons team versterken? Ik maak jou graag wegwijs in de wereld van Stampin' Up! Schrijf je in bij mij!! ( en ontvang een leuk cadeautje twv 25,-)Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en hobbymaterialen met korting te kopen ? Of wil je een eigen buisiness starten ? Dan is dit misschien iets voor jou!
Vanaf vandaag kan je vier weken lang extra voordelig instappen als demonstratrice ! En....... je mag je startpakket ook uitkiezen uit de sneakpeak producten!
Je betaalt maar 65 euro en mag dan voor 70 euro producten uitkiezen uit de lopende catalogi. Je ontvangt ook een buissiness pakket zodat je als demonstratrice meteen aan de slag kan.
Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de gewone starterkit aan te schaffen. Deze kost 129 euro en dan mag je voor maar liefst 175 euro   Stampin' Up! producten aanschaffen !
Als demonstratrice profiteer je dan van alle voordelen , o.a. korting op de producten, alle nieuwtjes krijg je als eerste te horen ,de mogelijkheid om deel te nemen aan alle officiële Stampin' Up! evenementen en je doet een hoop nieuwe vriendschappen op. Bovendien wordt je lid van een leuk en gezellig team.
En lukt het niet, dan stopt het, geen kleine lettertjes! De moeite waard om te proberen en zo te genieten van alle voordelen van Stampin' Up!


 Stap jij bij mij in als demonstratrice mag je een kadootje uitzoeken twv 25,- uit de lopende SU! catalogus!!

Geen opmerkingen: