zondag 7 oktober 2018

Doodlebug So much pun #1

Hoi!

Bij Scrapdelight bestelde ik die cuts en cardstock van Doodlebug, So much pun. een leuke vrolijke lijn met grappige afbeeldingen.
Weinig stempelen en kleuren met dit papier en deze die cuts maar ik vind het best een uitdaging om er originele kaarten mee te maken.

Omdat ik geen leuke jongens kaarten heb liggen begon ik met de dino´s uit het setje met bijpassend papier.
Ik gebruikte de sketch van Freshly Made Sketches sketch #357 en maakte 2 kaarten met deze sketch. Ik heb nog een paar dino´s over , de kaarten die ik daar mee maakte laat ik weer in een andere post zien.

Gister ging ik gezellig met Nicole workshoppen en winkelen bij Doe@ding en maakte leuke projecten. Ze zijn nog niet helemaal klaar dus die komen ook weer voorbij in een andere post. 

Groetjes,
Jolanda

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super gave kaartjes zijn dit geworden, Jolanda. Leuk die vrolijke kleurtjes!

GerJanne zei

Gave dino kaartjes! Enig dat bijpassende papier!

Ellen zei

Werken met die-cuts is zeker leuk! Deze zijn wel heel haaf. En dat zijn de kaartjes die je ermee gemaakt hebt ook. Fijne dag!

Amy O zei

These are the cutest dinosaurs, and I love the coordinating dsp. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches this week!

Jen Timko zei

These are simply adorable! What fun cards! So glad you joined us this week at FMS!

Nicole Parmentier zei

Oh wat zijn ze leuk geworden!! Dat Doodlebug is zo schattig. Ben benieuwd wat je er allemaal nog mee gaat maken, deze zijn in ieder geval al veelbelovend!