zaterdag 6 mei 2017

Smile!

Hallo!

Afgelopen week lekker een paar dagen met man en kids naar Cadzand geweest, helaas was het weer niet al te best maar we zijn elke dag op pad geweest.
Heerlijk even weg maar ik mis mijn knutselspullen wel altijd. ik neem nooit iets mee want ik mis dan toch altijd weer materialen.

Vandaag in ieder geval de schade een beetje ingehaald. Ik heb een nieuw stempelsetje met bijpassende mallen gebruikt, eigenlijk meerdere merken bij elkaar, lekker mix en match.Morgen lekker nog een dagje vrij dus dan ga ik nog wat kaartjes maken.

Vind je het leuk om mijn blog te lezen laat dan even een gezellig berichtje achter bij de comments.

Groetjes Jolanda


3 opmerkingen:

Je@net zei

Heerlijk om er een paar dagen even tussenuit te gaan.
En wat een leuke kaartjes heb je bij thuiskomst weer gemaakt.
Fijn weekend!

Danielle zei

Het weer was inderdaad niet voorjaarsvakantie waardig, zo jammer. Maar er even tussenuit is toch lekker. Ik heb een collega die zegt altijd "liever met regen op het strand dan met zon op kantoor" ;-) Je hebt wel heel leuke, vrolijke kaartjes gemaakt! Erg leuk hoe je de papiertjes hebt verwerkt en ik vind de lachende zon heel grappig samen met de smile tekst!

Nicole Parmentier zei

Panda's! Ben er dol op!! Ik deel met Sverre altijd Pandafilmpjes van You-tube, kan er geen genoeg van krijgen! Lekker om weer aan de knutsel te kunnen, ik kan ook echt niet te lang zonder. Je kaartjes zijn weer superleuk!!