dinsdag 16 mei 2017

Use your stuff #2

Hoi!

Gisteravond vond ik een vol pakje met washi tape rolletjes, ooit een keer gekocht bij de Action maar dus nog nooit gebruikt.
Daar moest ik dus even iets leuks mee maken, ik heb er meteen maar een stempelset van Papertreyink bij gepakt die ik niet vaak gebruik maar echt zooooo mooi vind.

De washi is niet van heel goed kwaliteit maar ik vind de kaarten toch echt wel erg leuk geworden.

Mijn voorraad de afgelopen dagen weer een beetje aangevuld, soms gaat het snel met alle post groepen waar ik lid van ben maar het blijft leuk om de kaarten die ik maak ook te versturen.

Fijne zonnige dagen gewenst en tot de volgende keer!

Groetjes Jolanda

4 opmerkingen:

Cornelie zei

Leuk deze Use your stuff! Ik heb morgen ook twee kaartjes met washi tape. Grappig! Mooi je kaartjes! De kwaliteit is idd niet altijd je van het, want na een tijdje niet gebruiken wil het niet altijd meer plakken, dat vin dik dan wel weer jammer!

Nicole Parmentier zei

Goed bezig Jolanda! Prachtige kaartjes dit. Ik gebruik mijn washi meestal om mijn enveloppen dicht te plakken en vergeet het ook op de kaart zelf te gebruiken maar dit is toch wel heel erg leuk. Die bloemen van Papertrey ook al zo geweldig, mocht je ze ooit kwijt willen dan weet je me te vinden ha ha.

Margot zei

Ze zijn gaaf!

Danielle zei

Wat zijn die bloemen mooi!! Niet laten verstoffen hoor, te leuk! Ook je tapejes heb je goed gebruikt, leuke kaartjes!