woensdag 15 april 2020

sketchy duo #6

Hoi,

Daar zijn we weer met een nieuwe sketchy duo challenge waarbij Nicole deze keer de sketch heeft uitgezocht.

Wat een rare weken heb ik toch achter de rug.
Eind vorige maand ging ik weg bij de werkgever waar ik net werkte, ik had het daar helemaal niet naar mijn zin en voelde mij daar echt heel vervelend bij. Nu ben ik dus op zoek naar ander werk, uiteindelijk een geluk bij een ongeluk zo bleek het afgelopen weekeind.
Ik werd afgelopen Zondag gebeld door de ambulancedienst met het verzoek om naar het ziekenhuis te komen omdat mijn moeder op straat was gevallen. We hebben een paar uur op de SEH gezeten en mijn moeder mocht in het ziekenhuis blijven, ze had zo´n harde smak gemaakt dat ze een paar breukjes in haar gezicht had en er een zwelling in haar hersenen te zien was. Ze is daar in goede handen dus ik was opgelucht dat ze mocht blijven gezien de zorg die ze thuis heeft voor mijn stiefvader die Alzheimer heeft.
Wij hebben dus rare paasdagen achter de rug. Met mijn moeder gaat het gelukkig beter en ze mag morgenmiddag naar huis.

En nu de kaartjes met deze super leuke sketch, echt iets voor mij en ik heb mezelf dus ook uitgeleefd, ik stuur nu heel veel kaarten via verschillende goede doelen, daarom "mat" ik mijn laagjes niet want de kaarten worden daar erg zwaar van.

Voor deze sketch ben ik lui aan de slag gegaan met mijn Doodlebug Odds & Ends met bijpassende papiertjes.
Ik heb genoten van het maken van deze kaarten, Doodlebug maakt mijn humeur altijd even iets beter.

Ik ben heel erg benieuwd wat Nicole voor moois heeft gemaakt.

Groetjes Jolanda

3 opmerkingen:

Je@net zei

Dat zijn zeker rare dagen geweest, Jolanda. Fijn dan om te horen dat het inmiddels iets beter gaat met je moeder en ze weer gauw naar huis mag.
Je kaartje zijn super leuk geworden. Daar worden de ontvangers vast vrolijk van!

Nicole Parmentier zei

Wouw, wat zijn ze weer schattig Jolanda! Daar maak je vast weer wat mensen heel blij mee!! Ik schrik van het verhaal van je moeder.. hoop dat ze inmiddels wat opgeknapt is. Sterkte er mee!

GerJanne zei

Nou zeg! Dat zijn dingen die je niet van te voren bedenkt. Fijn dat je er voor haar kon zijn. Je kaartjes zijn heel gaaf! Wat een tof papier!